| |
|
Pinokio | Pinokio Sob 16 Sty - 18:09 | |
| Zapraszam wszystkich. Wrogów, przyjaciół - przyjmę wszystkich i będziemy się wspólnie bawić
Ostatnio zmieniony przez Pinokio dnia Nie 7 Lut - 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
| | Re: Pinokio Sob 16 Sty - 18:22 | |
| innym razem wpadnę z lejsi, a jak na razie mam Lidkę (no, Alicję :\\\\\) co mi dasz? |
| | Re: Pinokio Pon 8 Lut - 22:49 | |
| Pinokio! Jesteś w tym samym teamie, tej samej krainie, człowieku-drewniaku, czego więcej chcieć? |
| | Re: Pinokio Wto 9 Lut - 17:39 | |
| Dobrej męskiej przyjaźni. Czuję tu dobry team, mimo różnicy wieku. Ja nastolatek, ty facet. Ale możesz być tak jakby moim mentorem hah :D Spyt, zawziętość itd. Mogę wprowadzić trochę zamętu, o. Starać się jakoś nieodpowiedzialnie czynić, skoro jesteś przeciwieństwem i jesteś hero xD |
| | Re: Pinokio Sro 10 Lut - 16:21 | |
| Tak, Robin będzie go uczyć jak być grzecznym, wspominając przy tym swoje młodzieńcze, buntownicze lata ;) |
| | Re: Pinokio Czw 11 Lut - 10:36 | |
| Pinokioo!!!! Na co @Kieren i @Lacey mogą liczyć? Zostajemy przy tradycyjnej wersji bajki, czy może domyślimy coś? No i zakładam, że negatyw |
| | Re: Pinokio Pią 12 Lut - 23:40 | |
| Możemy coś domyśleć, bo epizod w bajce kończy się na powieszeniu kukiełki. Jakaś ciekawa akcja nie zaszkodzi. Pytanie tylko na co jesteśmy skłonni pójść. Lejsi w poprzedniej odsłonie dała się poznać jako friendsowa Dina. Poszłabym w tym kierunku dalej, o. A żeby zrobić jakiś smaczek to można dodać fakt, że jest łatwowierny i łatwo go oszukać. To zależy na co chcecie iść. Ja przyjmę i dobrą i złą stronę znajomości :D A Kieren... cóż można pomyśleć nad tym, czy on był jakoś bardziej podstępliwy/okrutny/itd xD Albo w przeciwnym kierunku. Jestem elastyczna. Tak czy siak przyjmuję wszystko co z wami w pakiecie :* |
| | Re: Pinokio Pon 15 Lut - 11:37 | |
| Lejsi to jest jednak raczej ta mniej okrutna, zwłaszcza po tej traumie w zamku Rampla (no, Kieren był pokręcony, Lejsi dopiero teraz jest haha), więc fajnie by było mieć znowu pozytyw, bo Din i Lejsi to było fajne brotp więc może L pozna Pinokia teraz, jak już nie jest kotem (więc ten jej pewnie od razu nie pozna), zobaczy że w sumie to jest fajny i spróbuje go jakoś przekonać, żeby zapomniał to prawie morderstwo? nie wiem co na to Kieren, ale nie przeszkodzi Lejsi w zdobywaniu nowych przyjaciół, prawda @Kieren? No i też może masz jakieś inne pomysły, @Pinokio! |
| | | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|
|